Trap!t

Shop

Sølvfisk fælder

Fælder til Skægkræ & Sølvfisk

Her finder du limfælder, specielt designet til både sølvfisk og skægkræ.

Limfælderne er inkl. madding, og meget effektive mod både sølvfisk og skægkræ. Trapit’s fælder er desuden lidt større end mange af konkurrenternes fælder, og kan derfor fange flere sølvfisk/skægkræ.

Bedste fælder til bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk

Sølvfisk og specielt de større skægkræ er en generende plage for mange danske lejere og husejere. De holder bl.a. til i revner og sprækker, og det kan gøre dem besværlige at bekæmpe. Der findes flere forskellige produkter til bekæmpelse – nogle er væsentlig mere effektive end andre.

Hos Trapit.dk anbefaler vi at man bruger giftfrie metoder til bekæmpelse, bl.a. ved hjælp af limfælder, der både vil kunne monitorere og fange både skægkræ og sølvfisk.

  • Trapit’s fælder er specielt designet til skægkræ, og kommer desuden med et lokkemiddel, som gør at fælderne er yderst effektive til at fange netop skægkræ.
  • Trapit’s fælder er desuden også større end flere af konkurrenternes, dvs. man vil kunne fange flere skægkræ og sølvfisk.
 

Bekæmpelse af skægkræ – sådan gør du

Modsat sølvfisken, som ofte kan bekæmpes med en god omgang rengøring, kan det være svært at slippe af med skægkræet igen. Men forsøg med en eller flere af disse metoder i din bekæmpelse af skægkræ:

  • Hold dit hjem rent og støvsug det grundigt og ofte. Tør ofte paneler og reoler af og støvsug ekstra grundigt i revner og sprækker. 
  • Undgå at lade madrester stå fremme – pak dem grundigt ind i f.eks. lufttætte beholdere eller plastpose med klips.
  • Lav en silikonfuge langs væggen der, hvor du har opdaget insektet. Det kan lukke de revner, den kommer ind ad og gemmer sig i.
  • Sæt skægkræ fælder op. Skægkræ limfælder er en effektiv metode til både at bekæmpe skægkræ, samt holde bestanden nede på et minimum, hvis du har fået den ubudne gæst indenfor.
 
Vi anbefaler ikke at du begynder at sprøjte med almindelig insektspray på skægkræ, da både skægkræ og sølvfisk er blevet resistente overfor de fleste almindelige gifte.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

10% Rabat + Gratis Fragt

Indtast den nedenstående rabatkode ved kassen

— Så får du fratrukket 10% EKSTRA rabat på din ordre og du får tilmed Gratis Fragt —

SOMMER24

*Rabatkoden gælder i en tidsbegrænset periode. Gratis fragt gælder kun til adresser i Danmark. Rabat gælder kun ved køb direkte her på Trapit.dk’s webshop – Så skynd dig!