Trapit

Om Os

Trapit.dk er en 100% Dansk webshop.

Vi er beliggende i Dronninglund, Nordjylland. Og selvom vi er pæredanske, da samarbejder vi med de førende eksperter på området.

Efter flere års produkt udvikling lancerede vi denne webshop, med vores eget Trap!t mærke, der er specielt udviklet til at fange de større skægkræ og sølvfisk. Vi mener selv, at dette er et af de bedste sølvfisk/skægkræ fælder på markedet, og vi kan endda tilbyde fælderne til en billigere pris end de konkurrerende mærker – specielt ved storkøb.

Vi har allerede mange tilfredse kunder, både private og offentlige.

Trapit.dk er ejet af SEO SERVICE® og er at betragte som en webshop ovenpå den eksisterende forretning der har sit fundament omkring online marketing.

Vores produkter er lavet i EU - Og er giftfrie

Vi går meget op i, at vores produkter skal være lavet under ordentlige arbejdsmæssige forhold. Derfor er alle vores produkter produceret i EU, og hele vores forretning er Dansk.

Vores produkter er tilmed 100% giftfrie, og deraf miljømæssig nemt håndterbare.

Har du spørgsmål til os eller fælderne, så spørg løs. Læs også vores FAQ, hvor vi svarer på nogle af de mest stillede spørgsmål.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere